Een buffet of een feest is vaak niet zomaar een feest of buffet. Vaak koppelen we daar een thema aan een seizoen thema of een landen thema zijn de meest voorkomende. Daarom hieronder een aantal suggesties. Maar ook hier catering is en blijft vaak maatwerk dus vraag ons gerust om een thema te bedenken met bijpassend buffet.
Let op er geldt een minimale aantal namelijk vanaf 10 personen.
SPAANS BUFFET
|
ITALIAANS BUFFET
|
INDISCH BUFFET
|
Salade van tomaat en rode ui Gemarineerde champignons Catalaanse aardappelsalade Spaanse balletjes in een pikante tomatensaus Paella met diverse soorten vis Kippenvleugeltjes op spaanse wijze gemarineerd Mini tortilla met bieslook-roomkaas en gerookte zalm Seizoensgroenten op spaanse wijze bereid (o.a. met paprika en babymais) Diverse soorten brood Tomaten-kruidenboter Paprika tapenade |
Pasta salade (vegetarisch) Pasta van zalm Pasta Bolognese Lasagne Bolognese Diverse soorten kaas Diverse soorten worst Parma ham met meloen Ciabatta (brood) Kruidenboter |
Nasi goreng Bami goreng Witte rijst Saté ayam (kippenvlees) Rempah bali (gehaktballetjes in pikante saus) Ayam pangang (geroosterd kippenvlees in zoetzure saus) Babi ketjap (varkensvlees in pikante saus) Sambal goreng telor (pikant koud eiergerecht) Kroepoek Atjar Seroendeng Bawang Sambal |
STAMPPOTTEN BUFFET
|
STAMPPOTTEN BUFFET de LUXE
|
WILD BUFFET
|
Dit buffet wordt in de maanden oktober t/m maart geserveerd Boerenkool Zuurkool Hutspot Hachee Rookworst Speklappen Gehaktbal Jus Appelmoes Piccalilly Mosterd |
Dit buffet wordt in de maanden oktober t/m maart geserveerd Roomzuurkool met krenten Boerenkool stamppot met gebakken kaantjes Spruitenstamppot met uitgebakken spekjes Hutspot Rodekool stamppot Brabants stoofpotje Oma’s draadjes vlees Spek van het livar varken Tranches Hertog ham van het heydehoeve varken Kesbeke tafelzuur Piccalilly Limburgse mosterd Appelmoes |
Dit buffet wordt in de maanden oktober t/m februari geserveerd Wild paté Gerookte herten ham Hertencarpaccio Wildzwijn filet in pruimensaus Hazenpeper Aardappelpuree Rode kool Stoofpeertjes Stokbrood Kruidenboter |
ASPERGE BUFFET
|
STREEK BUFFET
|
|
Cromvoirtse asperges Gegrilde beenham Gekookte scharreleieren Krielaardappeltjes in groene kruiden Geklaarde roomboter Zalmfilet met Hollandaise saus Ruccola salade Ei Bieslook salade |
Rechtstreeks bij de boer vandaan uit onze mooie regio Een buffet met de lekkerste producten, hieronder een suggestie Maar de verschillende seizoenen zijn wel van invloed . Koud Aardappelsalade Vlijmen Paprika salade Haarsteeg Tomaten salade Haarsteeg Diverse soorten kazen Udenhout Duinham Helvoirt Zuurdesembrood Heusden Kruidenboter Warm Speenvarken ham van het Heydehoeve varken in pepersaus Langzaam gegaarde sukade van het Marchigiana rund van "De Margriethoeve" uit Helvoirt Groenten Goulash Aardappel gratin met kaas en spek |