Hier vind u een overzicht van onze verschillende buffetvormen om u een idee te geven van onze zorgvuldig samengestelde culinaire gerechten.
Let op er geldt een minimale aantal namelijk vanaf 10 personen.
KOUD BUFFET
|
|
WARM-KOUD BUFFET
|
Gerookte zalm Gerookte paling Nieuwe haring
Noorse garnalen
Makreel
Forel
Huzarensalade
Gevulde eieren
Ham-asperges
Gebraden gehakt
Fricandeau
Salami
Twee sausjes
Stokbrood
Kruidenboter
Pesto
Tapenade
|
Gerookte zalm
Gerookte paling
Nieuwe haring
Noorse garnalen
Makreel
Forel
Huzarensalade
Gevulde eieren
Ham-asperges
Carpaccio
Ardennerham met meloen
Paté
Twee sausjes
Stokbrood
Kruidenboter
Pesto
Tapenade
|
Huzarensalade
Zalmsalade
Gevulde eieren
Ham-asperge rolletjes
Meloen met Ardenne ham
Carpaccio
Paté
Gerookte zalm
Noorse garnalen
Gerookte forel
Paling
Haring
Zuurdesembrood
Stokbrood
Kruidenboter
Pesto
Tapenade
Twee sausjes
2 warme gerechten. (#=keuze)
|
Bourgondisch buffet
|
Buffet fruits de mer
|
Mediteraans buffet
|
Huzarensalade Kartoffelsalade Rauwkost salade Tomaten salade Warm gehaktbrood met Limburgse mosterd en tafelzuren Spare ribs Gebakken kippenbouten Gevuld Brabants stoofpotje Aardappelschotel met spek en uitjes Gestoofde groenten Zelf te snijden boerenbrood met Franse roomboter Stokbrood Kruidenboter |
Gerookte zalm Gamba cocktail Pasta met vissalade Wrap zalm rolletjes Komkommer mousse met garnaaltjes Haring Zalm salade Tonijnsalade Rauwkost salade Remoulade saus Limoen mayonaise Garnalen spiesjes Zalmmoten in dille saus Gekookte mosselen op een bedje van gestoofde groenten Komkommer met geschroeide tonijn Visstoofpotje Gegratineerde Aardappelpuree Gepofte aardappelen met kruidenboter Stokbrood Kruidenboter |
Olijven met feta kaas Garnalen salade Tonijn salade Gemarineerde tomaten salade met rozemarijn Komkommer salade Tagliatelle met zalm mousse Gehaktballetjes in tomatensaus Gegrilde lamskoteletjes met honing tijm saus Pittig in groente gestoofde kippenpootjes Rijst met champignons gesmoord in een roomsaus Ratatouille Turks brood Kruidenboter/pesto tapenade |
ZOMERBUFFET
|
SOEPENBUFFET
|
(#)KEUZE WARME GERECHTEN
|
Komkommersoep met een topping van zalm, spek, bieslook Frisse huzarensalade met een romige yoghurtdressing Monica-salade Gemarineerde tomaten met mozzarella Komkommerterrine met paprika en vismousse Aardappelsalade met verse bieslook Ardenner ham met meloen Vleeswarenspiegel Garnalencocktail Gerookte zalm met mierikswortelsaus Gevuld ei Gevuld tomaatje Rode vruchten gemarineerd in Prosecco met munt |
Keuze uit 2 van onderstaande soepen Komkommersoep Bospaddenstoelensoep Groentesoep Kippensoep Tomatensoep Mosterdsoep Champignonsoep Erwtensoep (seizoen) Geserveerd met mini broodjes, roomboter en kruidenboter |
Varkenshaas in champignonroomsaus Boeuff bourguignon Saté Hertog ham in jus Speenvarken in mosterdsaus Gemengde visschotel in dillesaus Mootjes zalmfilet in dillesaus Gamba’s in chiliroomsaus |