Mini Foodtruck Festival

Vele gebeurtenissen of zaken komen overwaaien uit Amerika, sommige vinden we niets, maar de foodtruck cultuur of street food cultuur hebben wij in Nederland wel omarmd.

Nu wordt er in Amerika al lang met karretjes eten verstrekt, denk aan de cowboys op de prairies, of de karretjes bij de fabrieken voor de arbeiders.

De moderne foodtruck is eigenlijk nog niet zo oud.

In 2008 was het de Koreaanse chef Roy Choi die als  eerste in Los Angeles begon met de verkoop van Street food. Keukens van Italië en Mexico lenen zich goed voor echte Street food gerechten vanuit de foodtruck

 

In Nederland is de foodtruck niet heel veel in het straatbeeld te zien maar vooral op festivals, vaak speciale Foodtruck festivals, wat dan meestal vaak Hippe festivals zijn.

Dit heeft ons als Princee partyservice aan het creatieve denken gezet en de samenwerking gezocht met Hustin Horeca totaal . Dit heeft er voor gezorgd dat we inmiddels 14 zeer verschillende en leuke  mini foodtruckjes hebben. Tevens hebben we een 20-tal verschillende concepten voor deze food truckjes.

Onze foodtruckjes hebben allemaal een basis van de Italiaanse Piaggo “ook wel bekend als de Sissi kar van de reclame” of door ons liefkozend onze tuk tuks genoemd. Deze foodtruckjes lenen zich om zowel binnen als buiten te plaatsen, waardoor het perfect is voor een bedrijfspresentatie,

bedrijfsborrel of bedrijfsfeest.  Maar ook een tuinfeest of een culinaire bijeenkomst zijn een van de vele mogelijkheden.

Wij  beschikken over verschillende tuk tuks, waaronder een Barista Tuk, een Tap Tuk,  een Dj Tuk , een BBQ Tuk en verschillende Multi functionele tuk tuks.

In zeer korte tijd kunnen we een mini foodtruck festival voor u creëren of bouwen een mini foodtruck festival voor u op met de typische foodtruck aankleding.

Wij hebben een aantal ideeën en concepten ontwikkeld, maar als Party cateraar  zijn wij maatwerk gewend . Uw idee vertalen naar een mini foodtruck festival is dan ook uiteraard geen enkel probleem

De waarde en normen zoals wij die als partycateraar hanteren hebben we ook weer in onze

Minifoodtruck festivals gestopt

Passion For Food en uw feest onze zorg zijn dan ook de uitgangspunten voor de concepten en ideeën. Ons certificaat duurzaam organiseren maakt dat wij de regionale markten afstruinen om juist de mooie producten  te vinden en te verwerken in onze concepten

Denk niet alleen groot, ook klein kunnen wij er met onze mini foodtruck voor u er zijn

 


Recepten volgen z.s.m.\

duurzaam evenementen

Uw feest, onze zorg!

© 2015 - 2022 Princée Partyservice. All rights reserved | Powered by DecoMedia